Schoolkorfbaltoernooi op 22 mei bij DOS’46

  • mei 14, 2019

Dos’46 organiseert voor de tweede maal op rij het regionaal schoolkorfbaltoernooi. Dit zal plaatsvinden op de velden van Dos’46. Bijna 400 kinderen van groep 3 t/m 8 uit regio Meppel zullen op deze dag in beweging zijn, waarbij ze hopelijk veel plezier beleven aan het spelletje korfbal. De 400 kinderen strijden op woensdag 22 mei, van 14:30 tot 17:30 voor het regionaal kampioenschap. De winnaars van groep 5/6 en 7/8 zullen doorgaan richting het provinciaal schoolkorfbaltoernooi in Assen. Daar zullen deze teams strijden voor de provincietitel. Ook zal er door een aantal toptrainers van Dos’46 clinics worden aangeboden tijdens het toernooi. Leuk om te weten is, dat de korfbalvereniging op deze dag precies 73 jaar zal bestaan. Deze dag zal daarom extra feestelijk zijn. Ruim 35 vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke dag. Univé sponsort deze dag met drinken, ijs en fruit.

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen!

We maken er een geslaagd toernooi van!

Organisatie schoolkorfbaltoernooi DOS’46