Airmountain geplaatst op veldaccommodatie

  • april 15, 2019

In september vorig jaar zijn jeugdteams en vrijwilligers van DOS’46 aan de slag gegaan met het rondbrengen van vlaggen van de gemeente Meppel. Deze vlaggen werden aangeboden door Stichting Waarborgfonds Meppel en DOS’46 kreeg een vergoeding om deze vlaggen huis aan huis te verspreiden binnen de gemeente Meppel. Met deze actie konden jeugdteams zelf hun eigen teamuitje bij elkaar sparen (20%) en met de rest van de opbrengst (80%) zou een mooie investering komen ten gunste van de jeugd bij de veldaccommodatie. Hoe en wat precies was nog niet geheel duidelijk, maar het zou ook een leuke verrassing moeten zijn voor de jeugd.

Nadat in februari van dit jaar de werkgroep van deze vlaggenactie de actie heeft afgerond met Stichting Waarborgfonds Meppel, en dus de laatste vlaggen waren rondgebracht, kwamen er al leuke ideeën op tafel. Na enkele gesprekken werd het duidelijk dat wij via leverancier JB-Inflatables B.V. uit Meppel een airmountain gingen plaatsen. Als voorproefje had de Commissaris Gaarlandtschool op 21 maart al een ochtend bij hen vertoefd (zie  HIER).

Zaterdag 13 april was de dag dat de airmountain is geplaatst op onze veldaccommodatie. Samen met BC-sponsor TKD Tom Knol Dienstverlening, Guus Altena, JB-Inflatables en enthousiaste vrijwilligers van de onderhoudscommissie is de airmountatin in één dag volledig geplaatst en geïnstalleerd. De werkgroep die de vlaggenactie heeft opgezet en begeleid is enorm trots op het resultaat en wil JB-Inflatables B.V., TKD Tom Knol Dienstverlening, de onderhoudscommissie en natuurlijk iedereen bedanken die mee heeft geholpen met het rondbrengen van de vlaggen.

Het resultaat is prachtig en geeft wederom een boost aan de ontwikkelingen rondom onze veldaccommodatie. Onze jeugdleden kunnen nu volop genieten van deze 10×12 m2 airmountain, als deze is opgeblazen. Dit gaat eenvoudigweg via een knop in de kantine en binnen 30 minuten is hij klaar voor gebruik. De onderhoudscommissie zal nog enige werkzaamheden verrichten met het plaatsen van het hek en stroomvoorziening, maar we kunnen op korte termijn lekker met z’n allen gaan springen.

De officiële opening zal plaatsvinden tijdens het openingsweekend van het nieuwe seizoen op zaterdag 31 augustus.