Inschrijving DOS´46 Dynamic No Break Kampweek 2019 geopend!

  • maart 20, 2019

Al 52 jaar een week vol plezier, spellen, muziek, feest, zwemmen, gekkigheid, avontuur, spektakel, spanning en sensatie: dat is de DOS’46 Dynamic No Break Kampweek!

De Dynamic No Break Kampweek gaat deze 52e editie naar Kampeerboerderij ‘Nijsingh’ in Appelscha. De week vindt plaats van zaterdag 13 juli t/m zaterdag 20 juli 2019. Je kunt je opgeven voor de kampweek wanneer je 9,10,11,12 of 13 jaar bent, of wanneer je in groep 5,6,7,8 van de basisschool, of als je in de eerste klas van het voortgezet onderwijs zit. Je hebt natuurlijk wel toestemming van je ouder(s)/verzorger(s) nodig. Wij willen met evenveel kinderen terugkomen als we vertrekken, vandaar dat het NIET mogelijk is om eerder te vertrekken van de Kampweek (uitgezonderd eventuele incidenten).

Geef je/uw kind HIER snel op voor de leukste week van het jaar!

Omdat we merken dat de informatiebrief voor de ouders van de deelnemende jeugdleden niet goed lijkt aan te komen per E-mail, is deze nu ook via de volgende link te downloaden:

Informatieblad ouders (1)