Nieuw lid BC DOS’46: Aannemersbedrijf Infra MJ de Boer B.V

  • maart 15, 2019

Met veel plezier presenteren we u ons nieuwe businessclub lid Aannemersbedrijf Infra MJ de Boer BV/MJ de Boer Machineverhuur.

Aannemersbedrijf Infra MJ de Boer B.V. is begonnen met bestrating en grondwerken. Dit gebeurt voor bedrijven en gemeente, maar ook zeker voor particulieren. Verder is MJ de Boer B.V. al een aantal jaar zeer vakbekwaam in de waterbouw. Hierbij moet u denken aan beschoeiingen, baggeren en het bouwen van steigers of vlonders. Van grote klussen voor gemeente of waterschappen tot de wat kleinere klussen voor bedrijven en particulieren; niks te gek. Vakbekwaamheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Kijkt u eens op www.mjdeboer.nl voor een eerste indruk.

In 2015 is de machineverhuur op poten gezet.
MJ de Boer Machineverhuur is een jong en snelgroeiend bedrijf. Ze zijn gevestigd aan de Kolderveense Bovenboer 39a. Vanuit deze locatie beheren ze een uitgebreid assortiment aan machines en apparaten, zoals: Mini Gravers, Shovels, Transportmiddelen, Hoogwerkers, Tuin en Park machines en Bouwmateriaal.

Wilt u meer info, kijk dan op de site www.mjdeboerverhuur.nl of volg ze op Facebook.