DOS'46 – DeetosSnel (29-21)

  • maart 10, 2019

DOS’46 heeft haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen in winst weten om te zetten. In Nijeveen werd met 29-21 van DeetosSnel gewonnen. De nederlaag betekende een definitieve 7e plaats in de eindrangschikking voor DOS’46 en DeetosSnel is door de nederlaag verwezen naar de hoofdklasse volgend jaar.

DOS’46 kon in de eerste helft niet echt afstand nemen van de bezoekers uit Dordrecht. Bij rust (10-8) was het verschil slechts 2, maar na de pauze konden de Nijeveners rustig uitlopen naar een ruime zege. De ruime voorsprong gaf trainers Pascal Zegwaard en Rick Wessel de gelegenheid om Bastiaan Nijmeijer en Lara Kreikamp een afscheid van het publiek te geven wat zij verdienden. Beide spelers gingen met een invalbeurt die beloond werd met een goal naar de kant. Uiteindelijk wist DOS’46 de wedstrijd met 29-21 winnend af te sluiten.

Volgende week wacht voor DOS’46 het laatste duel van de competitie uit bij KCC/SO natural.

Scores DOS’46: Nienke Hintzbergen 9, Jelmer Jonker 5, Harjan Visscher 4, Kim Petersen 3, Max Malestein 3, Fenna de Jong 2, Geertje Hoekstra, Lara Kreikamp en Bastiaan Nijmeijer allen 1.

Kijk hier voor het verslag van de Meppeler Courant.

Kijk hier voor het verslag van de Stentor.

Kijk hier voor het verslag van RTV Drenthe.