Wilbert Leendertse versterkt technische staf DOS’46

  • maart 6, 2019

Nijeveen – DOS’46 heeft voor volgend seizoen Wilbert Leendertse toegevoegd aan de technische staf van de A-selectie. Leendertse, in het dagelijks leven werkzaam als teamleider bij Landstede, is bezig aan zijn zesde seizoen als trainer/coach bij ASVD Korfbal in Dronten. ASVD is momenteel koploper in de eerste klasse. Op het veld is het team van Leendertse middenmoter in de overgangsklasse.

‘DOS’46 is blij met deze ervaren toevoeging aan de technische staf,’ aldus voorzitter Frank Meulenkamp. Wilbert Leendertse geeft aan prettige gesprekken te hebben gehad met de club uit Nijeveen. ‘Hieruit sprak gedrevenheid, de wil om vooruit te kijken en verder te ontwikkelen. Dit past bij mij,’ aldus Leendertse. ‘Ik hoop met mijn opgedane ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de selectie.’

Na drie seizoenen stopt Peter Lageweg als onderdeel van de technische staf. Of Casper Boom betrokken blijft bij de begeleiding van de A-selectie is nog niet bekend.

Foto: ASVD