Deel 2: Rabobank Clubkas Campagne (doel bekend)

  • maart 6, 2019

Clubs zijn het kloppende hart van onze samenleving! Als lid van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Beslis mee en laat jouw clubhart zien. Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook? Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 125.000,- verdeeld, dus hier willen wij, als DOS’46, graag aan mee doen!”

Geef ons jouw stem tussen 15 maart en 1 april via www.rabo.nl/mss

Let op! Je kan dus alleen stemmen als je lid bent van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland.

 

DOEL DOS’46

Ruim 74,8%  heeft gekozen voor het volgende doel:

Het verbouwen van de kleedkamers veldkantine.

De veldkantine van DOS’46 heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Vernieuwd en vergroot kunstgrasveld, aanpassing van het toegangspad, nieuwe betimmering van het clubgebouw, zonnepanelen op het dak. Maar de kleedkamers… zijn voor velen een doorn in het oog.

Te klein, te oud, en te vies…

Met behulp van de Rabobank Clubkas actie hopen wij hier snel verandering in te brengen.