Zaterdag 6 april: Rommelmarkt DOS’46

  • maart 4, 2019

Nijeveen – DOS’46 houdt zaterdag 6 april de jaarlijkse rommelmarkt in Nijeveen op het evenemententerrein tegenover sporthal De Eendracht. De traditionele markt van de korfbalvereniging beleeft dit jaar haar 43ste editie. De aanvang is om 13.00 uur, de entree bedraagt 2 euro.

De ophaaldag vindt plaats op zaterdag 30 maart. Vanaf 9.30 uur komen de wagens langs om spullen op te halen in Nijeveen en een groot deel van het buitengebied. DOS’46 haalt huis-aan-huis op in Nijeveen, Kolderveen, Nijeveense Bovenboer, Kolderveense Bovenboer, De Klosse en een deel van de Veendijk. De ophalers nemen alleen goed verkoopbare spullen mee en geen grof vuil, witgoed, matrassen, televisies met toeter en grote meubels zoals bankstellen en grote fauteuils.

Rommelmarkt ophalen 30 maart 2019