Schoon! verlengt BC-lidmaatschap

  • maart 2, 2019

Met veel genoegen kunnen wij u meedelen dat Ed Schoon van Schoon! het business club lidmaatschap heeft verlengd.

Schoon! is een regionaal Zwols bedrijf dat dicht bij zijn klanten is gevestigd. Schoon! richt zich op de schoonmaak van kantoren en publieke gebouwen. Iedere dag, of zo vaak de klant dat wenst. De gekwalificeerde medewerkers staan, op het door de klant gewenste tijdstip klaar. Ze stropen graag de mouwen op en gaan aan het werk. Na afloop van de schoonmaaktaak werpen de medewerkers nog een laatste blik in de schoongemaakte ruimte en trekken de deur vol trots dicht. De basis voor de schoonmaakdienstverleningis dat je doet wat je afgesproken hebt.

Voor vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging kunt u ook bij Schoon! terecht.

Schoon! verzorgt ook de schoonmaak van de sporthalkantine!

Meer informatie is te vinden op www.edschoon.nl