DOS'46 – Fortuna/DeltaLogistiek (26-23)

• februari 18, 2019

DOS’46 wist zaterdagavond Fortuna/DeltaLogistiek met nul punten naar huis te sturen. Na de openingstreffer van de ploeg uit Delft nam de thuisploeg het over, in de beginfase liep DOS’46 nog eenmaal tegen een achterstand aan. In het vervolg van de eerste helft bouwde DOS’46 de voorsprong uit. Na rust (11-9) wist het team van Pascal Zegwaard en Rick Wessel de voorsprong uit te bouwen. In de eindfase kwam Fortuna/DeltaLogistiek nog terug tot 25-23, maar Nienke Hintzbergen bracht aan alle Delftse hoop een eind, in de slotseconde bracht zij de 26-23 einduitslag op het scorebord.

Het 2e team kon helaas geen punten behalen. Net als vorige week in Amsterdam werd er opnieuw met 1 punt verschil verloren (25-26).

Scores DOS’46 1; Jelmer Jonker 12, Harjan Visscher 5, Kim Petersen 3, Nienke Hintzbergen 3, Geertje Hoekstra 2 en Max Malestein 1.