Blauw-Wit – DOS'46 (20-17)

  • februari 10, 2019

DOS’46 kon zaterdag geen potten breken tegen Blauw-Wit. In Amsterdam begon DOS sterk (0-2), maar kon de thuisploeg dit snel repareren. Na rust (11-8) kon de ploeg uit Nijeveen bij 15-14 nog een keer aanhaken, maar daarna glipte de wedstrijd uit handen. Scheidsrechter Ronald Buis floot bij een stand van 20-17 af.

Ook het 2e team kon geen punten behalen. Na een forse achterstand bij rust werd er een zeer sterke tweede helft gespeeld. Echter was het Blauw-Wit 2 dat de overwinning over de streep kon trekken (25-24).

Scores DOS’46 1; Jelmer Jonker 8, Harjan Visscher 3, Max Malestein 2, Jesse de Jong 1, Fenna de Jong 1, Kim Petersen 1, Nienke Hintzbergen 1

Media overzicht over deze wedstrijd;

Verslag van de Stentor

Verslag van RTV Drenthe

Verslag van NH Sport

Verslag van deze wedstrijd (en de andere gespeelde duels) van Korfbal.nl

Samenvatting van Korfbal.nl op Youtube

 

Foto van Rob Visser Fotografie