DOS’46 KID Extern inclusief presentatie hoofdtrainer

  • februari 7, 2019

Aanstaande zondag is alweer de laatste training voor de spelers van KID Extern. Naast de 5 fantastische en vooral leerzame trainingen verzorgen we aanstaande zondag ook een presentatie. Deze presentatie staat onder leiding van de hoofdtrainer van DOS’46 Pascal Zegwaard. Hij zal wat gaan vertellen over de selectie van DOS’46 en de jeugdopleiding van DOS’46.

Deze presentatie is voor alle ouders van de kinderen van KID Extern. Ook is deze presentie vrij voor alle andere geïnteresseerden. De presentatie zal op twee verschillende tijden worden gegeven; 9:00 en 10:45.

Heeft u vragen voor de hoofdtrainer van DOS’46? Dan zien we jullie graag aanstaande zondag in sporthal de Eendracht.

Tot zondag,

DOS’46 KID Extern

Leander Zwolle en Kelvin Borrink