Nieuw lid BC DOS’46: Restaurant de Nije uit Nijeveen

  • februari 4, 2019

Met veel plezier en vol trots presenteren we u ons nieuwe businessclub lid; met ingang van januari 2019 zijn Henk en Wilko met Restaurant de Nije toegetreden tot de BC DOS’46!

Sinds maart 2014 hebben Wilko Korthuis en Henk Hof de handen ineen geslagen.  Vol enthousiasme zijn de gedreven ondernemers begonnen aan hun nieuwe avontuur: Restaurant de Nije aan de Dorpsstraat 157 in Nijeveen. Continue voeren ze kleine veranderingen door om verrassend te blijven voor hun trouwe bezoekers.
De menukaart wordt regelmatig aangepast, en Wilko en Henk werken met veel eigen producten. Enkele vaste elementen zijn het ‘Open Grill Buffet’, de ‘Boer’n Brunch’ (op zondag) en de ‘Mystery Monday’ (op maandag), waarbij klanten via een rad van fortuin hun eigen korting op het buffet kunnen bepalen.

Restaurant de Nije is het gezellige familierestaurant in de regio. Met een ruime keuze uit verschillende buffetten zijn er genoeg combinatiemogelijkheden voor een heerlijke maaltijd. Het open grill buffet is geopend van donderdag tot en met maandag.

Met een grote indoor speeltuin kunnen kinderen voor en na het dineren naar hartenlust spelen en kan er rustig worden nagetafeld. In de overzichtelijke ‘Hooischuur’ kunnen kinderen tussen de verschillende rollers en klimtoestellen hun energie kwijt. Deze energie kan weer aangevuld worden met het speciale kinderbuffet (met o.a. pannenkoekjes, patat en knakworsten).

Naast het uitgebreide buffet biedt Restaurant de Nije ook mogelijkheden voor feestjes, recepties, brunches en barbecues.
Voor iedere sfeer heeft Restaurant de Nije een geschikte mogelijkheid.

Neem contact op via 0522-491215 voor de mogelijkheden, of kijk voor meer informatie op de website van Restaurant de Nije.