Chocoladeletteractie levert 3000,- euro op!

  • december 19, 2018

In oktober/november zijn de kinderen van de F- t/m A- jeugd en de selectie op pad gegaan om chocoladeletters, gemaakt door Bonbon Atelier A3, te verkopen. Net als voorgaande jaren is het een groot succes geworden. Veel jeugdleden hebben de heerlijke letters aan de man weten te krijgen. Er zijn, net als vorig jaar, ruim 3000 letters verkocht. De opbrengst van de chocoladeletteractie wordt gebruikt om jeugdactiviteiten binnen de vereniging te bekostigen.

 

Wist je dat de medewerkers van Bonbon Atelier A3 uit Hattem een hele week bezig zijn geweest om al deze letters te maken? Daarnaast zijn er meerdere vrijwilligers bezig geweest om de actie soepel te laten verlopen. Via deze weg willen wij daarom als DOS’46 de familie Kikkert en de vrijwilligers bedanken voor hun hulp bij de organisatie van de actie. Een speciaal bedankje voor de medewerkers van onze sponsor Bonbon Atelier A3 voor het maken van de heerlijke letters en de prettige samenwerking. We hopen in het najaar van 2019 opnieuw samen te kunnen werken, zodat de chocoladeletteractie weer een succes zal worden.