Club van 46 schaft lichtinstallatie en statafels aan

  • december 4, 2018

De Club van 46 heeft een sfeerverhogende lichtinstallatie voor in de kantine aangeschaft. Deze lichtinstallatie was afgelopen zaterdag voor het eerste werkende. Daarnaast zijn er voor de veldkantine vier robuuste houten statafels gekocht. Eind december zal de club van 46 opnieuw een mooie aanwinst voor DOS’46 presenteren. Hierover later meer op www.dos46.nl

De Club van 46 is een initiatief van een groep leden die zich inzet om mooie zaken te faciliteren voor onze club. Het doel van de Club van 46 is om (extra) financiële middelen bij elkaar te brengen om aanvullende voorzieningen voor DOS’46 te realiseren, zoals het opknappen van de veldkantine, het aanschaffen van nieuw materiaal of het organiseren van bijzondere evenementen.

Lid worden?

U kunt ook lid worden van de Club van 46 door jaarlijks een bedrag van € 46,00 (of meer) bij te dragen. Het lidmaatschapsgeld wordt via automatische incasso geïnd.

Wat betekent het om lid te zijn van de Club van 46?

– U steunt DOS’46

– U heeft medezeggenschap over de besteding van de opbrengst van de Club van 46

– U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 46 via uw e-mailadres.

Het lidmaatschap loopt per seizoen, van 1 september tot en met 31 augustus van het opvolgende jaar. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar via clubvan46@dos46.nl. Dit e-mailadres kunt u ook gebruiken voor nadere vragen. U kunt ook Leonard, Henk J. of Henk Anne aanspreken.