Bastiaan Nijmeijer bezig aan laatste seizoen in DOS’46 selectie.

  • november 20, 2018

Aan het eind van dit seizoen zal Bastiaan Nijmeijer stoppen met het spelen van topkorfbal binnen de selectie van DOS’46. Bastiaan is bezig aan zijn negende volledige seizoen in de selectie van DOS’46, waarvan hij twee seizoenen deel uitmaakte van het eerste team. De promotie naar de Korfballeague en de verschillende play-offs en finales met het tweede zijn enkele hoogtepunten geweest in deze jaren.

Korfballen op dit niveau kost veel tijd en brengt ook vele verplichtingen met zich mee. Voor Bastiaan wordt het daarom steeds lastiger om zich volledig te focussen op het korfballen, omdat hij ook graag meer tijd aan andere dingen wil gaan besteden.

´´Ik heb nog super veel zin in dit laatste seizoen binnen de selectie, zeker na de start van DOS’46 dit Korfballeagueseizoen. Ik ben dan ook erg gemotiveerd om op welke manier dan ook mijn steentje bij te dragen aan een zo goed mogelijk resultaat voor zowel het eerste als het tweede team. Daarnaast hebben we een hoop talent binnen de selectie en in de junioren, dus is het ook tijd om daarvoor  plaats te maken´´,  aldus Bastiaan.