Livestream-team zoekt vrijwilligers!

  • november 12, 2018

Komend weekend zal het eerste van DOS’46 haar eerste thuiswedstrijd in de Eendracht spelen. Ook dit jaar is er weer een team dat de thuiswedstrijden in beeld brengt voor de livestream. In de presentatiegids, die afgelopen week is uitgekomen, is te lezen dat er gemiddeld 1.000 kijkers zijn per wedstrijd. In het begin werd de livestream gemaakt met alleen één camera en een laptop, inmiddels is dit aardig uitgebouwd. De wedstrijden worden gefilmd met drie camera’s en er is standaard een commentator tijdens de live uitzending. Daarnaast zijn er interviews voor en na de wedstrijd. Een hele organisatie dus!

Het livestream-team bestaat uit regisseurs, een technicus, cameramensen, een presentatrice/presentator en een commentator. Lijkt het jou ook leuk om mee te werken aan de livestream? Het team is nog op zoek naar cameramensen! Het team leert je hoe er gefilmd moet worden. Je leert niet alleen veel over filmen, maar ook over techniek en organisatie.

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar communicatie@dos46.nl