Vrijwilligersavond groot succes!

  • oktober 15, 2018

Hallo allemaal, wat fijn dat je er was!

Wat was de vrijwilligersavond geslaagd en gezellig.

Na ontvangst door het bestuur met een kop koffie en een heerlijk bonbon heette voorzitter Frank Meulenkamp de ruim 100 vrijwilligers van harte welkom, als verrassing kwam Sinterklaas binnen die de bingo ging leiden. Het leek even mis te gaan toen ook de Kerstman nog binnenkwam. Scheidsrechter Koos Flinkert trad echter kordaat op en zorgde ervoor dat de Kerstman en Sinterklaas samen de bingo – met de nodige humor – gingen verzorgen. Veel vrijwilligers konden een mooie bingoprijs in ontvangst nemen  Daarna bleef het nog lang gezellig met de entertainers zanger Mark Bakker en onze eigen DJ Remco de Boer. De A-selectie zorgde ervoor dat de glazen goed gevuld bleven, de hapjes vonden gretig aftrek.

Kortom, het was gewoon gezellig.

Volgend seizoen weer?!

Hartelijke groet,

Bestuur en werkgroep vrijwilligers
#daarwiljebijzijn
#geenvrijwilligersgeenDOS’46

 

#Bedankt!

Wij bedanken de volgende sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze avond

Nieuwe Keuken.NL
Supportersvereniging DOS’46
Simpel.nl
Faber Adviseurs
Heineken
Bonbon Atelier A3
Dynamic No Break
Meuleplein Snack-plaza & Brasserie
Kisjes Slijterijen
Alex Kooij Schilderwerken

Nico Buiten & Marc Jan van der Linde
Remco de Boer

Bingoprijzen beschikbaar gesteld door
* Vriend Sport&Fashion * AH Abe Brouwer * ETOS Meppel * Kisjes Slijterijen * Grada Bikes * HdV Design * Geo Hultink * Tankstation Nijeveen * Kapsalon Berta * Bakkerij Strijker  * Vishandel Gerrits &De Boer * Drukkerij De Reest * Woningontruiming Plus * Supportersvereniging DOS’46 *

én Supportersvereniging SVN’69 voor het bingoapparaat.

Klik hier voor een fotoverslag van Henk Slagter.