Trots op verlenging sponsor Simpel.nl

  • oktober 5, 2018

Met veel plezier presenteren we de verlenging van onze sponsor: Simpel.nl. De telecomaanbieder, bekend van hun sim only abonnementen en hun reclames met de ‘vingertjes’, ziet korfbal als een prachtige sport en ervaart de korfbalwereld als een prachtige gemeenschap. Om daar een bijdrage in te leveren, ondersteunt Simpel dit seizoen wederom 16 korfbalclubs bij hun talentontwikkeling en waardering van vrijwilligers. Ook is Simpel partner geworden van NL Korfbal.

Voor ons betekent dit dat Simpel shirtsponsor zal blijven van onze B1, als één van de teams die in de zaal in de Hoofdklasse uitkomen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Binnen het partnerschap met NL Korfbal is ook afgesproken dat er op het platform wegens succes wederom redactionele aandacht voor de B-jeugd Hoofdklasse (zaal) zal komen, dus daar zien we onze toppers hopelijk nog vaak terug!

Simpel en NL Korfbal zullen op social media met leuke acties komen, dus mocht je deze voorbij zien komen: doe er vooral aan mee!