Jeugd DOS´46 gaat weer van start!

  • augustus 31, 2018

In de week van 3 september starten alle jeugdteams weer met de veldtrainingen. Dit gebeurt onder leiding van de ruim 30 verschillende jeugdtrainers die we bereid hebben gevonden de trainingen en coaching op zich te nemen. Helaas zijn we voor B4 nog op zoek naar iemand die 1x per week op woensdag trainen wil geven en de coaching op zich wil nemen. De maandagtraining wordt verzorgd door Leander Zwolle en Bastiaan Nijmeijer.

Veel trainers hebben vorig jaar de KT2 of KT3-opleiding afgerond en alle trainers worden ook in het nieuwe seizoen begeleid door coördinatoren. Zij komen regelmatig kijken bij trainingen en wedstrijden en helpen de trainers en coaches zich verder te ontwikkelen.

De jeugdcoördinatoren voor het nieuwe seizoen zijn:

F-teams en D1: Lisanne Koster

E-teams en D2: Kristel Meijer

C3, B4, B3: Trienke Koopmans

C2, B2, A3: Gerlof de Haan

C1, B1, A2: Rick Wessel

 

Zaterdag 1 september is een feestelijke seizoensopening met jeugdclinics door de selectie. Daarbij worden de jeugdleden (kangoeroes t/m B’s) verwacht, indien je niet kunt ontvangen we graag een afmelding via kid@dos46.nl. Het belooft een leuke dag te worden, kijk voor het gehele programma op de website!

Trainingsschema-1e-helft-veld-2018-2019 V5

Commissie KID
Henri Bouwknegt
Marlous Keizer
Karin Winters
Remco Lups
Sanne Lok