Ook komend seizoen RECREANTEN KORFBAL bij DOS’46. Wees welkom!

  • augustus 25, 2018

Beste korfbal liefhebbers,

Het seizoen begint weer, zo ook voor de recreanten van DOS’46. Vanaf donderdag 6 september zullen de recreanten wekelijks trainen om 20:30 op het veld. De trainingen worden verzorgd door Marloes Jobing en / of Lammita Bos.

De recreantengroep bestaat uit leergierige en enthousiaste sportievelingen die naast het korfballen graag meer willen weten over de spelregels. Lammita en Marloes laten de deelnemers spelenderwijs kennis maken met de korfbalsport.

Ben je ook geïnteresseerd in deze vorm van korfbal, nieuwsgierig naar de spelregels of wil je gewoonweg in contact komen met andere mensen binnen DOS’46, je bent van harte welkom! Wil je meer weten of jezelf aanmelden, neem dan contact op via breedtekorfbal@dos46.nl.

We hopen jullie te zien op donderdag 6 september om 20:30 op het korfbalveld van DOS’46.

 

Commissie Breedtekorfbal DOS’46.