DOS’46 beleeft kick-off nieuw seizoen

  • juni 26, 2018

De A-selectie heeft donderdag de kick-off beleefd voor het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Pascal Zegwaard was de eerste bijeenkomst in de veldkantine.

De selectiespelers deden nog diezelfde avond een medische test in sporthal De Eendracht. DOS’46 heeft ook voor volgend seizoen op medisch vlak haar partner gevonden in Prima Life Meppel. Zo zet de Korbal League-club onder meer de samenwerking voort met fysiotherapeut Ruud Vermeer en sportmanager en fitnesstrainer Michael Noordanus van Prima Life.

Voor de kick-off bijeenkomst liet speler Menno Russchen weten te stoppen bij DOS’46. Russchen speelde twee seizoenen in Nijeveen. ‘Ik wil de supporters bedanken voor de steun van de afgelopen twee jaar,’ aldus Russchen.

De presentatie van de nieuwe A-selectie is op zaterdag 1 september. Op deze openingsdag met diverse activiteiten geeft DOS’46 officieel het startsein voor het nieuwe seizoen.