A1 speelt 9 juni kruisfinale in Dordrecht!

  • juni 5, 2018

De A1 speelt a.s zaterdag 9 juni om 12.30 uur de kruisfinale tegen Oranje Wit A1 in Dordrecht. We hopen natuurlijk op veel rood-zwart in Dordrecht!

De ploeg van trainer/coach Gerwin Bos en assistent Joyce Smits plaatste zich afgelopen zaterdag door winst met 24-15 op LDODK/Rinsma Modeplein A1 voor de halve finale. De junioren speelden een goede tweede helft van de veldcompetitie met onder andere overwinningen op Dalto/Klaverblad Verzekeringen en TOP/SolarCompleet. Het leverde de tweede plaats op in de Hoofdklasse A, waardoor DOS’46 het op 9 juni mag opnemen tegen de nummer 1 uit de Hoofdklasse B, sv Oranje Wit.

De play-off op het veld bestaat slechts uit één wedstrijd. De winnaar van aanstaande zaterdag speelt tijdens het NK Veldkorfbal op 16 juni bij DVO/Accountor tegen de winnaar van de wedstrijd Dalto/Klaverblad Verzekeringen – Fortuna/Delta Logistiek, die zaterdag om 15.00 uur wordt gespeeld in Driebergen.

Komt allen zaterdag naar Dordrecht voor veel support aan de A1! Natuurlijk allemaal in rood-zwart!!

Eendracht maakt macht!!