DOS’46 en Gerald Aukes uit elkaar

  • juni 1, 2018

DOS’46 en hoofdtrainer Gerald Aukes gaan na dit seizoen uit elkaar. Aukes heeft de selectie donderdag laten weten dat hij een punt zet achter zijn trainersperiode bij DOS’46.

Gerald Aukes was één jaar in dienst van de Nijeveense korfbalclub. Uiteindelijk bleek er geen goede klik te zijn met de groep. ‘We vinden het heel jammer dat we zo snel afscheid moeten nemen van de hoofdtrainer,’ aldus voorzitter Frank Meulenkamp. ‘We zijn een proces ingegaan en dat heeft helaas niet gebracht wat we ervan hadden gehoopt.’

Ook Aukes betreurt het dat er een einde is gekomen aan de samenwerking met DOS’46. ‘De door mij ingezette lijn heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. We hebben de afgelopen periode bekeken of dit bij te sturen was. Dat is helaas niet gelukt,’ aldus Aukes.

DOS’46 gaat naarstig op zoek naar een nieuwe trainer. Meulenkamp: ‘Het is laat in het seizoen, maar ik heb het volste vertrouwen dat de functie goed wordt ingevuld.’