Jordy Wessel toegevoegd aan staf A1

  • maart 27, 2018

Jordy Wessel (29) gaat komend seizoen de technische staf van A1 versterken. Jordy gaat de functie vervullen van veldtrainer en assistent-coach. De huidige stafleden Gerwin Bos en Joyce Smits hebben hun contract met een jaar verlengd.

Jordy was vier seizoenen actief als trainer/coach van KIOS 2 in Ruinerwold en heeft in die periode verschillende kampioenschappen mogen vieren. ‘Ik vind het een hele eer dat ik dit mag gaan doen,’ zegt hij. ‘De A1 van DOS’46 speelt op het hoogste niveau van Nederland. Een fantastische uitdaging om ervoor te zorgen dat we ook de komende jaren competitief zijn met de rest van Nederland. Naast dat je als team prijzen wilt pakken, is het ook erg belangrijk dat we deze jongens en meiden meehelpen in hun ontwikkeling om ze klaar te stomen voor de selectie van DOS.’

Jordy geeft aan dat DOS’46 als een ‘rood-zwarte draad’ door zijn leven loopt. ‘Ik heb zelf jarenlang bij DOS gespeeld en er in verschillende commissies gezeten. Ik voel me een echte Dosser. Dus toen DOS belde was het voor mijn geen moeilijke keus.’