Play-off DOS’46 2 – DVO/Accountor 2

  • maart 20, 2018

Nu zowel de Korfbal League als de Reserve Korfbal League afgerond zijn, is het tijd voor de play-offs.

Met het behaalde kampioenschap van DOS’46 2 heeft de ploeg thuisvoordeel afgedwongen in de play-offs. Deze wedstrijd gaat vrijdagavond 23 maart gespeeld worden in sporthal de Eendracht. Aanvang 20:30 uur. De tegenstander in deze play-off is DVO/Accountor 2. In tegenstelling tot wat bij de Korfbal League standaard is, zijn de play-offs van de Reserve Korfbal League een enkele wedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd mag volgende week aantreden tegen de winnaar uit het duel Blauw-Wit (A) 2 – PKC/SWKGroep 2.

In de competitie splitsten de ploegen de punten in beide confrontaties. In de eerste speelronde werd het in Nijeveen 21-21 en in Bennekom werd het 26-26. Alleen al op basis daarvan lijkt het een spannende wedstrijd te gaan worden. Kan DOS’46 2 het zaalseizoen nog een week verlengen door te winnen? Komt u allen naar de sporthal voor dit affiche!