Wendy Kampijon kiest voor DOS’46

  • februari 21, 2018

DOS’46 is zeer blij met het besluit van Wendy Kampijon om volgend jaar haar korfbal carrière te vervolgen in Nijeveen. De 16-jarige korfbalster komt momenteel uit voor het eerste team van Hoogkerk.

Wendy studeert aan het Alfa-college in Groningen voor pedagogisch medewerker. Met een klein tussenstapje naar KV Drachten heeft ze altijd bij de plaatselijke korfbalvereniging in Hoogkerk gekorfbald. Wendy heeft de verschillende noordelijke selecties doorlopen en is op de afgelopen Challenge geselecteerd voor Oranje U17.

Wendy is duidelijk over haar keuze: “Ik vind het een uitdaging om op het hoogste niveau te korfballen en deze kans kan DOS’46 mij zowel bij de junioren als de senioren bieden. Vanaf het eerste contact met de mensen van DOS’46 voelde ik mij op mijn gemak en zeer welkom. Ik hoop uiteraard op den duur in de Korfbal League te kunnen spelen.”

DOS’46 is verheugd met de keuze van Wendy. Het is mooi wanneer het goede gevoel over gebracht kan worden en wij bevestigd worden in ons selectiebeleid, waarin we op zoek zijn naar (toekomstige) topkorfballers die passen bij de club. We zijn daarin erg selectief en dan is het mooi wanneer er een match plaatsvindt.