KID Extern

  • december 26, 2017

KorfbalXtra EXTERN gaat weer van start!

DOS’46 verzorgt in het nieuwe jaar wederom een serie KID KorfbalXtra Extern-trainingen. In de afgelopen jaren is dit concept zeer succesvol gebleken, vanwege de afwisselende en kwalitatief goede trainingen. De serie van vijf trainingen is bedoeld voor niet-DOSsers die in de B, C, D of E-jeugd spelen bij een andere club.

De trainingen worden in 2018 gegeven op zondag 14, 21 en 28 januari en 4 en 11 februari. De E en D-jeugd trainen van 9.00-10.15u., de C en B-jeugd gaan van 10.30-11.45u. aan de slag.

De kosten voor deze vijf trainingen bedragen €70. Dat is inclusief een exclusief KID-shirt, een toegangskaartje voor een thuiswedstrijd van DOS’46 1. Na afloop zorgen wij voor een dorstlesser en wat lekkers. Ook voor de ouders staat de koffie klaar en hebben wij op verschillende zondagen tijdens de trainingen gastsprekers.

Jij komt toch ook om je technisch te verbeteren en plezier te maken o.l.v. vele toptrainers van DOS’46?

Geef je op!
Opgave geschiedt per mail: kid@dos46.nl o.v.v. NAW-gegevens, leeftijd, team, club en shirtmaat. Opgeven kan uiterlijk tot 4 januari 2018.