Chocoladeletter actie weetjes!

  • december 10, 2017

De chocoladeletter actie heeft weer een mooi bedrag opgeleverd, maar liefst €3585,-! In totaal zijn er 3289 DOS46 letters verkocht. Dit is gemiddeld 19,9 letter per persoon. Dit is weer meer dan vorig jaar!!!!

13 TOP verkopers hebben meer dan 70 letters weten te verkopen. Zij ontvangen voor hun extra inzet een grote chocoladeletter.
35 kinderen hebben helaas niets kunnen verkopen. D3 heeft het meeste verkocht met gemiddeld 44,7 letter per persoon, A4 heeft het minst verkocht met gemiddeld 1,3 letter per persoon.

Alle letters van het alfabet zijn gemaakt!!! De letter M is het meest gemaakt (507 keer), ook dankzij onze sponsor Multiselect. De letter S blijft ook super populair, 332 S’en zijn er gemaakt. De minst populaire letter is de U, deze is slechts 3 keer gemaakt.


Melk blijft het lekkerste
volgens vele bestellingen. 2030 keer is het letterdoosje gevuld met een melk letter. De witte letter maakt echter wel een inhaalslag in populariteit, maar toch blijft puur met 726 de witte letters voor (533). Alle letters zijn in ruim 23 uur gemaakt door 4 chocolatiers.

 

Vrijwilligers

4 vrijwilligers hebben geholpen bij het innemen van de bestellingen en het controleren van het geld. Ruim 7 uur is er gewerkt aan het inkloppen van alle bestellingen in de computer. 6 vrijwilligers hebben geholpen met het klaar maken van de bestellingen per kind. 10 vrijwilligers/auto’s hebben geholpen met het bezorgen van alle letters.

We bedanken de chocolatiers van Bonbon Atelier A3 weer voor hun hulp bij de organisatie en het maken van de overheerlijke letters! We hopen dat de verkoop in 2018 met behulp van jullie bijdrage wederom een groot succes wordt!