Henk Jonker legt taken als voorzitter neer

  • december 7, 2017

Henk Jonker stopt als voorzitter van DOS’46. De uitdagingen waar de Nijeveense korfbalclub voor staat, trekken een te grote wissel op het werk en privéleven van Jonker. Daarom heeft hij besloten zijn taken als voorzitter neer te leggen.

Henk Jonker wil zich op een andere manier blijven inzetten voor DOS’46.

Bijna twee jaar geleden trad Jonker aan als voorzitter van DOS’46. Vol ambitie is hij aan de slag gegaan waarbij hij zich ten doel had gesteld een bijdrage te kunnen leveren aan de stabiliteit van het bestuur en de onderlinge verbinding met de leden (nog meer) te verbeteren.

Onder zijn voorzitterschap heeft de vereniging op een aantal gebieden flinke stappen gezet. Zo is het bezoek van het Nederlands team succesvol verlopen, heeft DOS’46 een toekenning gekregen vanuit het aanjaagbudget van de gemeente Meppel om de veldaccommodatie op te knappen, is er een raamwerk arbitrage opgesteld en is de onafhankelijke Stichting Airdome Nijeveen opgericht met als doel om voor alle teams voldoende trainingstijd te realiseren. Ondanks deze successen zijn er meerdere uitdagingen waar het bestuur nu voor staat. Voor Henk Jonker is dit niet langer te combineren met zijn werk en privéleven.

Het bestuur heeft besloten om per januari 2018 de procedure voor een nieuwe voorzitter op te starten.

Wij bedanken Henk voor zijn inzet en betrokkenheid !

Het bestuur van KV DOS’46