Het 6e DOS’46 Decembertoernooi

  • december 1, 2017

Ook dit jaar wordt het DOS December Toernooi weer georganiseerd. Het toernooi vindt plaats op vrijdagavond 29 december 2017 in sporthal De Eendracht. Dit jaar wordt het toernooi na evaluatie van voorgaande jaren op een iets andere manier georganiseerd. Je geeft je per drietal op, waarna dit drietal per loting aan een ander drietal gekoppeld wordt. Op deze manier vorm je een team van 6 personen, maar wordt de sterkte van de teams verdeeld. Afhankelijk van het aantal teams dat meedoet spelen we een aantal wedstrijdjes mono korfbal (4 tegen 4) van 10 minuten.

Voor wie: iedereen vanaf 16 jaar (lid of geen lid)

Tijdstip: Startschot eerste wedstrijd 20.00 uur (19.45 aanwezig, zodat we op tijd kunnen beginnen)

Opgave: Team van 3 personen

Inschrijfkosten: € 2,- per persoon

Meenemen: Rood & zwart shirt

Je kunt je per team (3 personen) opgeven door een mailtje te sturen naar acd@dos46.nl voor 24 december 2017.

Dit jaar zal er tijdens de pauze en na afloop een grote Kerstballenloterij gehouden worden. Om dit tot een succes te maken, hopen wij dat een ieder die in de sporthal tijdens deze avond aanwezig is een cadeautje meeneemt. Op deze manier zal een ieder de sporthal niet met lege handen verlaten.

Het belooft een leuke gezellige avond te worden. Geef je dus snel op!

Met vriendelijke groet,

ACD