KorfbalXtra trainingen gaan weer van start!

  • oktober 2, 2017

Ben jij DOS’46-lid en speel jij in een F, E, D, C of B-team? Dan bieden wij jou (gratis, exclusief shirt) zes KID-trainingen aan.

Naast de normale trainingen, die gebaseerd zijn op de methode ‘Spelenderwijs’, wil DOS’46 jou de gelegenheid geven om op zes zondagochtenden extra aan je techniek te werken. Jij komt toch ook om je technisch te verbeteren en plezier te maken o.l.v. vele toptrainers van DOS’46?

We starten op zondag 5 november om vervolgens op 12, 19 en 26 november de maand vol te maken. Op 3 en 10 december maken we de reeks af. Tijdstip F, E en D-spelers: 09.00 uur tot 10.10 uur, C en B-spelers van 10.20 uur tot 11.30 uur. De trainingen vinden plaats in de sporthal. Na afloop zorgen wij voor een dorstlesser en wat lekkers. Ook voor de ouders staat de koffie klaar en hebben wij op verschillende zondagen tijdens de trainingen gastsprekers. Zo zal o.a. onze hoofdtrainer Gerald Aukes een verhaal houden en ook zal ons Hoofd Jeugdopleiding Jelmer Jonker van zich doen spreken.

Geef je op!

Geef je snel op via kid@dos46.nl met je naam, team, telefoonnummer (van je ouders) en maat van je eventuele shirt (€20) voor 15 oktober 2017.