DVO/Accountor – DOS'46 (21-20)

• september 25, 2017

Het treffen tussen Gerald Aukes en zijn oude team kende een wisselend verloop. De beginfase ging gelijk op, getuige de 4-4 stand, maar daarna versnelde DVO en kwam de thuisploeg op 8-4. Daarna volgde weer een fase waarin DOS’46 de thuisploeg flink onder druk zette en de stand omboog naar een 8-10 voorsprong, al was het bij rust uiteindelijk 10-10. Door dynamischer te spelen kwam DVO via 13-13 op 17-14, maar DOS’46 bleef aandringen en kwam zelfs weer voor; met nog zo’n drie minuten op de klok zorgde Lara Kreikamp voor de 19-20. Met twee statische aanvallen prikte respectievelijk Brent Struyf (zijn vierde) en Marijn van den Goorbergh (zijn vijfde) een schot binnen, waardoor DVO er uiteindelijk toch nog met de zege vandoor ging. Een goede wedstrijd van de thuisploeg, die sowieso een goed veldseizoen draait tot nu toe. Datzelfde geldt voor DOS’46, dat ondanks de nederlaag nog steeds de nummer twee van de poule is. (Uitslag: 21-20)

Bron: Korfbal.nl