Duurzaam buffet, ook tijdens de veldcompetitie

  • september 11, 2017

Tijdens de laatste twee thuiswedstrijden van 2017 op het veld, wordt een duurzaam buffet geserveerd in de veldkantine. De maaltijden worden bereid van producten die overblijven (‘waste’) bij Albert Heijn Abe Brouwer in Havelte, sponsor van DOS’46. Hetzelfde principe bleek vorig jaar tijdens het zaalseizoen een enorm succes!
Van de producten maakt kok Raymond Schets gerechten die tussen 18.15 en 18.45 uur in buffetvorm worden geserveerd. De bedoeling is dat dit verder wordt voortgezet in de zaalperiode op alle zaterdagen dat DOS’46 thuis speelt.
Omdat wordt gewerkt met ‘waste’, is van tevoren niet bekend wat er op het menu staat. Pas op vrijdagavond of zaterdagochtend is de maaltijd bekend. Opgeven is niet noodzakelijk, maar op=op! De prijs zal net als vorig jaar € 5,40 (drie munten) bedragen voor een maaltijd.

Het eerste team van DOS’46 speelt op zaterdag 23 september en 7 oktober thuis om 19.00 uur. Voorafgaand de wedstrijden van DOS’46 2, aanvang 17.15 uur.