DOS'46 – DSC (29-17)

• september 6, 2017

DOS’46 heeft het eerste duel in de veldcompetitie met speels gemak gewonnen van DSC. De ploeg uit Eindhoven werd met een grote 29-17 nederlaag huiswaarts gestuurd en kon eigenlijk nauwelijks weerwerk bieden. Bij rust stond het al 14-7.

DOS’46 begon energiek aan de wedstrijd en liep al snel uit naar een behoorlijke marge.(6-2) Toen was al duidelijk dat DSC een maatje te klein was voor de Nijeveners die simpel wegliepen naar een 14-7 voorsprong bij rust.

Na de pauze bleef het verschil tussen beide ploegen groot al. DSC, dat uit de League degradeerde, mocht van gelukspreken dat de thuisploeg in de afronding te onnauwkeurig was. Daardoor bleef een monsterzege voor DOS’46 uit en werd het uiteindelijk ‘slechts’ 29-17.

Bron: Meppeler Courant