Uitnodiging voor Grifteside, A’s, B’s en C’s

  • juni 22, 2017

Oproep van Gerald Aukes, de nieuwe hoofdtrainer van DOS’46:

Vrijdagavond 30 juni verzorgen Edward Jonkman en ik op sportpark Tussenboerslanden een training voor  de deelnemers aan het Multiselect Sport Technisch Weekend. Ik wil de Grifteside, A’s, B’s en C’s (van afgelopen en komend seizoen) graag uitnodigen om direct na die training – om 20.45 uur – bij elkaar te komen in de veldkantine. Edward en ik willen graag kennis met jullie maken en met jullie in gesprek gaan over welke supporters- en vrijwilligers’taken’ er vervuld kunnen worden, bijvoorbeeld rondom wedstrijden van de A-selectie. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent en samen zetten we ons in voor de club.

Na de korte bijeenkomst zullen we rond 21.15 uur de STW-gangers weer met rust laten en met de fiets naar Kolderveen 38 gaan. Bij Wouter Weststrate en Nicolle Jacobs zullen we gezellig wat drinken, wat op de korf schieten en een paar potjes kubb spelen. Kortom: een leuke avond!

Groet en hopelijk tot volgende week vrijdag.

Gerald Aukes