Beslissingswedstrijden

  • juni 7, 2017

Afgelopen vrijdag wist DOS’46 2 helaas niet te winnen van KZ/Hiltex 2 uit Koog aan de Zaan. In de halve finale voor het Nederlandse kampioenschap reserve teams was KZ/Hiltex 2 te sterk en wist te winnen met 25-29. Hierdoor is DOS’46 2 uitgeschakeld in de race om het Nederlands kampioenschap .

DOS’46 B1

Op zaterdag 10 juni as speelt de B1 tegen ZKV B1 uit Zaandam een halve finale wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap voor B-teams. De wedstrijd wordt gespeeld in Almere op het terrein van EKVA (Marathonlaan 14, Almere) en de aanvang is 12.00 uur. Bij winst speelt DOS’46 B1 op 17 Juni om 14.00 uur de finale tijdens het NK Veldkorfbal in Bennekom (op het terrein van DVO).

DOS’46 C1

Op zaterdag 10 juni as speelt de C1 tegen Merwede C1 uit Sliedrecht een halve finale wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap voor C-teams. Deze wedstrijd wordt ook gespeeld in Almere op het terrein van EKVA (Marathonlaan 14, Almere) en de aanvang is 10.30 uur. Bij winst speelt DOS’46 C1 op 17 Juni om 12.00 uur de finale tijdens het NK Veldkorfbal in Bennekom (op het terrein van DVO).

De teams kunnen bij hun wedstrijd ondersteuning gebruiken van veel supporters, toeschouwers en belangstellende. Spanning en sensatie gegarandeerd!!