Gerwin Bos nieuwe hoofdtrainer A1

  • mei 16, 2017

Gerwin Bos (40) is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van A1. Bos is momenteel trainer van het tweede team van Wit-Blauw/Green Organics in Kampen, waar hij vele andere teams onder zijn hoede heeft gehad. Sinds twee jaar is hij trainer van RTC Randmeren U15 en daar is ook het trainerschap van Oost U15 bijgekomen. Zelf heeft Bos tot zijn 28e bij Wit-Blauw/Green Organics gekorfbald. De Kampenaar volgt Sjors Keij op, die vanwege de tijdsinvestering afziet van een vervolg van zijn trainerscarrière bij DOS’46.

Gerwin Bos is getrouwd met Miranda en vader van twee kinderen, Marit (14) en Niek (11). In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de ITM-group in Kampen.

Over zijn kijk op korfbal zegt Bos: ‘Plezier en beleving staan voorop, maar het kan natuurlijk niet alleen maar leuk zijn. Je moet ook open staan om te leren en verder te ontwikkelen. Als dat lukt, word je je als speler bewuster van de taken en verantwoordelijkheden die je hebt binnen het team. Door heel veel te trainen op de basisvaardigheden en wedstrijdsituaties wil ik een vaste basis creëren waarmee we iedere wedstrijd voor een goed resultaat kunnen gaan. Als trainer zal ik er alles aan doen om er een succesvolle periode van te maken.’ 

Wij wensen Gerwin veel succes bij onze club!