Businessclub DOS’46 verwelkomt IJsselvliet Strategie & Realisatie

  • mei 5, 2017

De businessclub van DOS ’46 kent weer een nieuw lid, namelijk IJsselvliet Strategie & Realisatie uit Zwolle.

IJsselvliet Strategie & Realisatie vertelt

Natuurlijk, ook wij hebben, als organisatieadviesbureau, een kekke website <https://www.ijsselvliet.nl/> met daarop in actuele taal beschreven wat we voor onze klanten kunnen betekenen. Neem gerust een kijkje. Alleen, als je het plat slaat en dat is wat wij noordelijke nuchterheid noemen, komt het neer op het helpen van organisaties met het op de rit krijgen en houden van hun bedrijfsvoering en bemensing. De een kan niet zonder de ander. Het doel moet daarbij wel helder voor ogen staan. Dat geeft focus en dat helpt. Dat alles samen noemen wij de winnende strategie.

Wij doen dit voor ondernemers die met eigen geld in de zaak ondernemen, maar ook bijvoorbeeld voor zorginstellingen en SW-bedrijven. Vooral in noordoost en midden Nederland. Met respect, maar wel eigenwijs.

Frank Meulenkamp, adviseur bij IJsselvliet, is penningmeester bij de club. Hidde van der Wal, partner, heeft de brainstormavond geleid en is vervolgens een zaterdagavond bij een thuiswedstrijd geweest. Dat had hij beter niet kunnen doen, omdat hij vanaf dat moment een trouwe bezoeker is geworden van DOS’46 thuis. De fantastische sfeer, het spannende spelletje, de betrokkenheid van het dorp en omstreken, het maakt elke thuiswedstrijd een waar genoegen, ook voor de gasten die hij mee troonde naar Nijeveen. Helaas kon dat in het afgelopen seizoen niet altijd kon worden vertaald in winst en, uiteindelijk, de Ziggo Dome. Maar wat niet is, kan nog komen!

Het is dus voor ons als IJsselvliet een logische volgende stap ons enger te verbinden met DOS’46 door middel van het lidmaatschap van de business club. Wij kijken nu al uit naar het volgende seizoen van de Korfbal League en steunen DOS’ 46 in haar sportieve ambities, of het nu op de topsport of om de breedtesport gaat!

Namens DOS’46 heten wij IJsselvliet van harte welkom en wensen wij hen een prettige tijd toe!