4 tegen 4: ook buiten veel plezier!

  • april 22, 2017

 

Het vierde 4 tegen 4-toernooi trok vrijdagavond zestien deelnemers, die de kou en regen trotseerden en een uur lang in wisselende teams om de overwinning streden. Na het laatste eindsignaal van mastercaller Sander de Kleuver bleek dat Roelof Jan Vochteloo, na een spannende strijd met Kelvin Borrink, de meeste punten verzameld had. Hiermee volgt hij Robert Westenbrink, Christian Lucas en Arno ten Hoorn Boer op als toernooiwinnaar. “Dit is een mooi rijtje. Ik ging hier zonder verwachtingen naar toe,” zo blikte een blije Vochteloo terug. Na afloop zochten de deelnemers de warmte van de kantine, waarin Rob de Boer en Arne Zuidema klaarstonden met hitjes en drankjes.

De volgende editie, tevens de laatste editie van dit seizoen, is vrijdag 19 mei om 20.00 uur. Het weer is dan beter en in de kantine zal het opnieuw gezellig zijn. De organisatie hoopt dan weer meer dan dertig deelnemers te mogen begroeten!

Commissie breedtekorfbal