Melvin Spoelder maakt overstap naar DOS’46

  • april 19, 2017

Melvin Spoelder, speler van Ritola A1, heeft het besluit genomen om na 12 jaar bij Ritola gekorfbald te hebben naar DOS’46 te gaan. Bij DOS’46 krijgt hij de kans om op een hoger niveau te mogen spelen. Dit is iets waar hij vanaf zijn 6e al van droomt. Nu is het moment om de uitdaging aan te gaan!

Melvin op Ritola.nl: “Drie keer hebben we een NK gespeeld en vele keren zijn we kampioen geworden. Dit waren allemaal geweldige ervaringen en ik ben blij dat ik bij Ritola korfbal veel heb mogen leren. Het is mooi om te zien dat we in de loop van de jaren steeds hogerop zijn gekomen, niet alleen met de selectie, maar ook met de jeugd. En we maken nog steeds goede vorderingen.

Toch heb ik het besluit genomen om volgend jaar naar DOS’46 te gaan. Ik ga deze uitdaging aan omdat ik het uiterste uit mezelf wil gaan halen en daar krijg ik bij DOS’46 de kans voor.”

Melvin, welkom en veel succes bij DOS’46.