21 april: vierde editie 4 tegen 4-toernooi

  • april 19, 2017

Vrijdagavond 21 april vind het vierde 4 tegen 4-toernooi plaats! Vanaf 20:00 uur start er weer een leuk monokorfbaltoernooi. Let wel op, het is nu op het veld! Tijdens dit monokorfbaltoernooi, bedoeld voor (oud-)leden van DOS’46, speel je ruim een uur lang wedstrijdjes.

Voor elk wedstrijdje van zes minuten wordt er opnieuw getosst, dus het is elke keer weer een verrassing wie je ploeggenoten en tegenstanders zijn. Per persoon verzamel je punten en zodoende is er uiteindelijk een winnaar.

Plezier en gezelligheid staan voorop en het was tijdens de eerste drie edities mooi om te zien hoeveel Dossers, die al jaren geen bal meer hadden geraakt, het weer in de vingers kregen.

We beginnen vrijdagavond 21 april om 20.00 uur. Voor die tijd staat de koffie klaar en na die tijd wordt er natuurlijk gezellig nageborreld. Trek nu alvast je (oud-)teamgenoten aan de jas, want: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Opgave niet nodig!

Commissie breedtekorfbal