DOS Dolle Driegangen Diner: zaterdag 6 mei!

  • april 6, 2017

Wegens het succes van enkele jaren geleden, dit jaar terug van weggeweest het Dos Dolle Driegangen Diner. Voor iedereen die zich verbonden voelt met DOS’46 en het leuk vindt om te koken en te eten in gezelschap van andere Dossers.

Hoe het werkt
Je geeft je als koppel op. Dit kan uiteraard met je partner, maar bijvoorbeeld ook met een vriend(in), teamgenoot of een familielid. Een week van tevoren (1 mei) ontvang je van ons een mailtje waarin staat welke gang jullie moeten bereiden, zodat je alvast een lekker gerecht kunt bedenken en de boodschappen in huis kunt halen. Op de dag zelf hoor je bij wie jullie worden verwacht voor de overige twee gangen. Elke gang zit je met twee andere koppels aan tafel. Je kookt dus voor 6 personen. Om mee te kunnen doen moet je in Nijeveen wonen of gebruik mogen maken van een woning met keuken en eettafel in Nijeveen.

Planning
19.00 uur voorgerecht
19.45 uur wissel
20.00 uur hoofdgerecht
21.30 uur wissel
21.45 uur nagerecht
22.45 uur afsluitende borrel in de veldkantine

Je kunt je per koppel opgeven door een mailtje te sturen naar acd@dos46.nl. Zet hier even in met wie je een koppel vormt, je adres en je e-mailadres. Mocht je eventuele dieetwensen hebben dan kun je deze ook doorgeven. Zou je ook aan willen geven of andere mensen jullie keuken en keukentafel mogen gebruiken om eters te ontvangen. Op deze manier kunnen er ook mensen meedoen die buiten Nijeveen wonen. 29 april sluiten we de inschrijvingen zodat wij een tafelschikking kunnen maken.

Wij hopen dat het deze keer nog doller wordt!

ACD

*minimaal aantal van 12 koppels voor doorgang DDDD