Ook hoge opkomst bij derde 4 tegen 4-toernooi

  • maart 20, 2017

Met de gang naar het stemlokaal achter de rug was het vrijdagavond 17 maart tijd voor de derde editie van het 4 tegen 4-toernooi. En opnieuw was er sprake van een hoge opkomst! Het monokorfbaltoernooi, bedoeld voor (oud-)leden van DOS’46, trok 32 deelnemers. Zij speelden ruim een uur lang wedstrijdjes in wisselende teams en ook deze keer waren er weel veel ‘nieuwe oude’ gezichten te bewonderen!

Nadat eerder Robert Westenbrink en Christian Lucas met de eindzege aan de haal gingen, was het ditmaal Arno ten Hoorn Boer die de grote chocoladereep wist te bemachtigen. Runner-up was Bert Lok, die vlak voor het laatste eindsignaal van mastercaller Sander de Kleuver tevergeefs alles uit de kast haalde om Ten Hoorn Boer nog voorbij te streven.

Ten Hoorn Boer, die al enkele jaren niet meer had gekorfbald en voorafgaand aan de tweede editie nog goed moest zoeken naar zijn zaalschoenen: “Mijn voornaamste doel was om meer punten te verzamelen dan mijn ‘broertje’ Dirk en dat is gelukt. Op 21 april ga ik zeker mijn titel verdedigen. Ja, m’n kunstgrasschoenen heb ik ook nog wel ergens liggen.”

Na de tijd was het nog lang gezellig aan de bar, waar Wouter Weststrate en Nicolle Jacobs de dorstige deelnemers van de nodige (sport)drankjes voorzagen.

De volgende editie van het 4 tegen 4-toernooi is vrijdag 21 april om 20.00 uur op sportpark Tussenboerslanden. Voor die tijd staat de koffie klaar en na die tijd wordt er weer gezellig nageborreld. Opgave niet nodig!

Een filmpje van het toernooi vind je onder dit Facebook-bericht:

Commissie breedtekorfbal