Businessclub DOS’46 verwelkomt Ten Heuvel Tours

  • maart 19, 2017

Businessclub DOS’46 verwelkomt weer een nieuw lid, namelijk Ten Heuvel Tours.  Ten Heuvel Tours is een taxi- en touringcar bedrijf gevestigd in Koekange. Het wagenpark bestaat uit vier touringcars, twee kleinere busjes, welke ook gehuurd kunnen worden zonder chauffeur en een taxi voor persoonsvervoer. Ten Heuvel Tours richt zich op het vervoer van onder andere scholen, bedrijven, verenigingen en sportclubs. Ook voor een gezellige dagtocht of personeelsuitje bent u bij Ten heuvel Tours aan het juiste adres! Ten Heuvel Tours stelt volledig op maat een “dagje uit” voor u samen. Daarnaast organiseren zij meerdaagse reizen voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Dit zijn de befaamde Verwenreizen, waarbij (bijna) alles inclusief is! Kortom, zij regelen uw vervoer op maat!

Kijk voor meer informatie eens op de website www.tenheuveltours.nl