Casper Boom treedt toe tot technische staf

  • maart 13, 2017

DOS’46 heeft Casper Boom toegevoegd aan de technische staf van de A-selectie voor volgend seizoen. De 37-jarige Boom wordt samen met Peter Lageweg verantwoordelijk voor het tweede team. ‘Peter en ik wisten elkaar als vakmaatjes goed te vinden, hopelijk ook als trainers,’ aldus de oud-speler van DOS’46.

Casper Boom speelde dertien jaar in de selectie van DOS’46. Hij was erbij toen DOS in 2006, 2007 en 2009 in Ahoy landskampioen werd en ook bij het behaalde veldkampioenschap in 2007. Ook de medailles van de Europacup uit 2007, 2008 en 2010 hangen in zijn kast.

Zijn lidmaatschap heeft hij na zijn actieve loopbaan nooit opgezegd. ‘Ik ben blij dat ik na mijn spelerscarrière nu ook op trainingsgebied iets voor DOS’46 kan doen. Bovenal vind ik het erg mooi om betrokken te zijn bij de mooiste club van Nederland!’