Rommelmarkt op zaterdag 1 april

  • maart 9, 2017

DOS’46 houdt zaterdag 1 april de jaarlijkse rommelmarkt op het evenemententerrein tegenover sporthal De Eendracht. De traditionele markt met vele kramen beleeft dit jaar haar 41ste editie. De aanvang is om 13.00 uur, de entree bedraagt 2 euro.

De ophaaldag vindt plaats op zaterdag 25 maart. Vanaf 9.30 uur komen de wagens langs om spullen op te halen in Nijeveen en een groot deel van het buitengebied. DOS’46 haalt huis-aan-huis op in Nijeveen, Kolderveen, Nijeveense Bovenboer, Kolderveense Bovenboer, De Klosse en een deel van de Veendijk.

De DOS-vrijwilligers hebben vorig jaar ontzettend veel spullen opgehaald. We zijn blij dat zoveel mensen DOS’46 steunen om de rommelmarkt tot een succes te maken. Helaas hebben we ook moeten constateren dat er veel goederen tussen zaten die niet volledig of zelfs helemaal kapot waren. Dit bezorgt ons niet alleen veel extra werk, maar levert ook veel afvoerkosten op, wat weer ten koste gaat van een mooie opbrengst. Dus nog even voor de helderheid; de ophalers nemen alleen goed verkoopbare spullen mee en geen grof vuil, witgoed, matrassen, televisies met toeter en grote meubels zoals bankstellen en grote fauteuils.

We hopen weer op een geslaagde rommelmarkt met veel bezoekers!