Harjan Visscher blijft bij DOS’46

  • maart 6, 2017

Harjan Visscher korfbalt ook volgend seizoen bij DOS’46. De afgelopen periode werd er door diverse clubs aan de 20-jarige topschutter getrokken. Visscher heeft echter besloten dat zijn korfbaltoekomst in Nijeveen ligt. Voor de camera van de DOS-livestream liet hij zaterdag al iets van zijn keuze doorschemeren. ‘DOS is gewoon een geweldige club. Ik ben hier vier jaar geleden terecht gekomen en het is één warm bad. Ik geniet elke keer als ik hier mag spelen,’ zei Visscher.

Harjan Visscher werd vorige week door bondscoach Wim Scholtmeijer opgenomen in de selectie van het Nederlands team voor de World Games in het Poolse Wroclaw van 21 t/m 25 juli 2017. Op de topscorerslijst van de Korfbal League staat de jongeling met nog twee wedstrijden te spelen op plek 4, nog voor topspelers als Richard Kunst (PKC/SWKGroep) en Momo Stavenuiter (Blauw-Wit (A)).