17 maart: derde editie 4 tegen 4-toernooi!

  • februari 27, 2017

Blok vrijdagavond 17 maart in je agenda, want dan vindt in sporthal De Eendracht het derde 4 tegen 4-toernooi plaats! Tijdens dit monokorfbaltoernooi, bedoeld voor (oud-)leden van DOS’46, speel je ruim een uur lang wedstrijdjes.

Voor elk wedstrijdje van zes minuten wordt er opnieuw getosst, dus het is elke keer weer een verrassing wie je ploeggenoten en tegenstanders zijn. Per persoon verzamel je punten en de vorige editie, die 43 liefhebbers trok(!), werd gewonnen door Christian Lucas, die hiermee Robert Westenbrink opvolgde.

Plezier en gezelligheid staan voorop en het was tijdens de eerste twee edities mooi om te zien hoeveel Dossers, die al jaren geen bal meer hadden geraakt, het weer in de vingers kregen.

We beginnen vrijdagavond 17 maart om 20.45 uur. Voor die tijd staat de koffie klaar en na die tijd wordt er natuurlijk gezellig nageborreld. Trek nu alvast je (oud-)teamgenoten aan de jas, want: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Opgave niet nodig!

Commissie breedtekorfbal