Nieuwe picknicktafels bij de veldaccommodatie

  • februari 22, 2017

Henk de Boer en Albert Keizer hebben in totaal vier picknicktafels gemaakt voor onze veldaccommodatie! De bestaande picknicktafels worden veel gebruikt en gaan al jaren mee, hierdoor was een idee gekomen om hier een aantal tafels aan toe te voegen. Door een investering vanuit de Club van 46 kon dit idee worden verwezenlijkt. De tafels geven een boost aan de uitstraling en kunnen door alle leden en supporters gebruikt worden. Ze zijn zo gemaakt dat ook deze tafels een jarenlange levensduur hebben!

Een aantal spelregels alvast voor als we weer naar het veld gaan: de tafels graag netjes op hun plaats laten staan, niet als ‘tribune’ gebruiken en zorg dat je alles netjes achterlaat.

Namens de Club van 46, bedankt voor de realisatie Henk en Albert! Verder nieuwsgierig naar de Club van 46 en lid worden? Kijk dan hier http://www.dos46.nl/club-van-46/